Nog drie tijgers en twee luipaarden gered!

Datum
24-5-2024
Geschreven door
Ciska de Hilster

Deel deze pagina

De reis, die ruim 800 kilometer besloeg, markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk voor deze majestueuze dieren. Op 26 maart 2024 verwelkomden we de nieuwe vijf prachtige grote katten in ons opvangcentrum, waar ze nu voor het eerst in hun leven toegang zullen hebben tot buitenverblijven, meren, bomen en de veterinaire zorg die ze nodig hebben.

Hoewel ze aanvankelijk misschien timide en voorzichtig zijn, hebben we er, gezien hun ervaringen uit het verleden, alle vertrouwen in dat ze in hun nieuwe omgeving zullen gedijen. De komende maanden kijken we ernaar uit getuige te zijn van hun transformaties en hen te zien genieten van de vrijheid die hen lange tijd is ontzegd.

Wij kunnen dit echter niet alleen. Wij doen een beroep op uw vriendelijkheid om deze tijgers en luipaarden te voorzien van het voedsel en de zorg die ze nodig hebben en verdienen. Uw bijdrage zal een cruciale rol spelen bij het waarborgen van hun welzijn en ons in staat stellen onze missie voort te zetten om de uitgebuite wilde dieren in Thailand een beter leven te bieden.

Volg ons op sociale media voor meer updates over hun voortgang. Sluit je bij ons aan en maak vandaag nog een verschil. Doneer alstublieft nu om de zorg voor deze geredde grote katten te ondersteunen. 



« Vorige | Terug | Volgende »